Намериха избягалия каскадьор, скочил с джипа си в река Лева край Враца

Намериха избягалия каскадьор, скочил с джипа си в река Лева край Враца Полицаи са намерили шофьора, скочил с джипа си в коритото на река Лева край Враца и избягал, съобщиха от областната дирекция на МВР.
Зрелищната каскада, за която вчера съобщи първо агенция BulNews, се е разиграла вчера около 18.40 часа. 
Джип „Ленд Ровър“ с врачанска регистрация е пътувал от село Згориград към областния център, когато шофьорът изпуснал един от завоите и скочил в реката.
Свидетели на зрелищната каскада веднага подали сигнал на тел.112 за инцидента. На мястото пристигнали 2 пожарни, линейка и патрул на полицията. 
Когато огнеборците стигнали до смачкания джип, не открили нито един човек вътре. Така станало ясно, че водачът на возилото е избягал от местопроизшествието и служителите на реда започнали издирване по регистрационния номер. 
Скоро каскадьорът бил намерен от униформените. Оказало се, че той е 40-годишен врачанин и така бе опровергано твърдението на една местна фалирала медия, че беглецът е от село Згориград. Полицаите направили проба за употреба на алкохол на мъжа, която се оказала отрицателна. 
Вследствие на зрелищния инцидент, на мястото са увредени около 6 метра предпазен метален парапет. 
29.01.2020, 09:51 часа
6717 1
Коментари

цацаров

29.01.2020, 15:15 часа
господин Бузов може ли една бърза справчица да направите колко са се хвърлили зимъска около Вратцата последните 3,4 години.Благодаря предварително и дано не минават броят на кръговото до метанстанцията изградено от Клани спеца по строителство и спорт
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha