Фиркан тираджия се опита да подкупи полицаи

Фиркан тираджия се опита да подкупи полицаи Пиян шофьор на ТИР се опита да подкупи полицаи на пътя Русе-Велико Търново, съобщиха от полицията.
Вчера служители на районното управление в Бяла, при осъществяване на пътен контрол на главния път между Русе и Велико Търново, са спрели за проверка ТИР, управляван от 54-годишен мъж от силистренско село.
Мъжът е бил поканен от униформените до служебния автомобил да предостави документите си за извършване на проверка и за проба за употреба на алкохол. При последвалата проверка с техническо средство, уредът отчел 1.32 концентрация на алкохол в издишания въздух от водача.
След проверката за алкохол, шофьорът е хвърлил през отворената предна дясна врата на служебния автомобил няколко банкноти в български лева с номинал от по 5 и 10 лева. За случая е уведомена дежурната част на районното управление и са предприети необходимите действия по документирането му.
На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна оперативна група на областната дирекция на МВР в Русе. Установено е, че хвърлените банкноти са на обща стойност 100 лева. Те са иззети от разследващите.
На водача са съставени съответните актове за установяване на административни нарушения. По случая е започнато бързо производство.

Снимката е илюстративна. 
29.01.2020, 14:15 часа
805 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha