Ето кой е новият рекордьор по безумно паркиране във Враца, зарязал колата си на метри от полицията

Ето кой е новият рекордьор по безумно паркиране във Враца, зарязал колата си на метри от полицията Нагъл врачанин постави нов рекорд по безумно паркиране. Това показва снимка, изпратена от възмутен местен жител в рубриката „Ти, репортерът“. Непукизмът на водача, погазил Закона за движение по пътищата, бие всякакви рекорди, имайки предвид, че возилото е спряно на метри от областната дирекция на МВР в града. 
На фотоса ясно се вижда, че "Пунто"-то е оставено на тревната площ, въпреки наличието на обособени места за паркиране на не повече от метър. Най-вероятно тарикатът е решил да мине тънко и да не плаща синя зона, за да не му олекнат джобовете. 
“Всеки ден спира там, не е за първи път, явно няма 50 стотинки“, коментира потресеният жител на града под Околчица. 
Врачани се надяват компетентните органи да се самосезират и нарушителят да бъде санкциониран с висока глоба. 
31.01.2020, 08:22 часа
5313 4
Коментари

haha

31.01.2020, 23:51 часа
ами не идвайте с шибаните си курници по центъра просто олигофрени. Да вдигат гражданска и прегледи да не може да си ги плащате и ще се оправи всичко. А за тия къде живеят у панелка, ама карат нова кола без коментар

до беден народ

31.01.2020, 22:23 часа
Ами като си беден и нямаш пари ползвай градски транспорт , колело или варянт в който да не нарушаваш правилата . Относно синя зона съм с две ръце ЗА , защотото без нея няма намиране на място в центъра.

беден народ

31.01.2020, 22:00 часа
Що не махнат тия зони, сини, зелени, червени и да видите как всичко ще се оправи-не може на бедния да му смъкнеш и кожата, не го оправдавам този водач, ама се замислете малко

I.PETROV

31.01.2020, 15:06 часа
d... нули
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha