Отчетно-изборно събрание проведе Общински комитет "Васил Левски" – Брегово

Отчетно-изборно събрание проведе Общински комитет "Васил Левски" – Брегово Вчера в салона на общинската администрация на Брегово се проведе годишно отчетно-изборно събрание на Общински комитет "Васил Левски" –  Брегово.
На събранието бяха приети нови членове на комитета, както и бе приет план за работа през 2020 година. Бе прието и предложение за създаване на Инициативен комитет по организиране подписка за удостояване на даскал Йон Чолака със званието "Почетен гражданин на град Брегово" /посмъртно/. По време на събранието бе отбелязан и 5-годишният юбилей от учредяването на ученически клуб "Млади възрожденци". Учениците представиха поетичен рецитал и филм за дейността на организацията. Бяха връчени и грамоти на ученици, изявили се в клубната дейност.
На събранието бе прието решение, съгласно което Управителния съвет ще се състои от 7 членове и одобри ръководството. За председател бе избрана Сашка Георгиева, за зам. председател Кремена Гогорицова, а за секретар бе определена Даниела Петрова.
01.02.2020, 10:25 часа
788 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha