Опитаха се да убият свидетел срещу Данчо Катаджията

Опитаха се да убият свидетел срещу Данчо Катаджията Свидетел срещу Данчо Катаджията стана жертва на зловещо отмъщение и по чудо се измъкна жив, след като всички болтове на гумите на автомобила му били развити.
Мъжът е споделил, че е заплашван от колегата на полицейския служител Иван Иванов. По думите на свиделеля Николай Панайотов са му отправяни заплахи по телефона.
„Бяха развити болтовете на четирите ми гуми. Усетих нещо странно - имаше шумове, когато потеглих и закарах колата на сервиз. Там ми казаха, че всички болтове са отвити. Подадох жалба за развитите болтове, а вчера получих и обаждане от Иван Иванов. Каза ми, че съм престъпник“, разказва Панайотов.
Той е успял да запише разговора си с мъжа, който го заплашва. „Не те искам за съсед до моята вила. Няма да просъществуваш“, казал човекът от другия край на жицата, който се представя за Иван Иванов.
„Не мога да кажа защо ме нарича престъпник. Съден съм, че съм шофирал без книжка. Веднага пуснах жалба, тъй като съм притеснен за здравето и живота си. Вече не знам какво мога да очаквам“, каза още свидетелят срещу Данчо Катаджията. 
12.02.2020, 11:10 часа
1480 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha