Полиция окупира Черно Поле! Петима са задържани при масови проверки във видинското село /снимки/

Полиция окупира Черно Поле! Петима са задържани при масови проверки във видинското село /снимки/ Специализирана полицейска операция е проведена вчера под надзора на Окръжната прокуратура в село Черно поле, общ. Ружинци.
В хода на акцията са образувани четири досъдебни производства и една преписка. Задържани са петима местни жители и съставени 18 акта за установени административни нарушения.
В специализираната полицейска операция за противодействие на битовата престъпност са участвали служители от областната дирекция на МВР във Видин и Районното управление на Белоградчик, както и пет екипа от Зонално жандармерийско управление в Монтана.
По време на акцията, при проверки на четири адреса в селото полицаите са констатирали неправомерно присъединяване към електроразпределителната мрежа, с което са създадени условия за непълно отчитане на потребената електрическа енергия.
По случаите са образувани четири досъдебни производства за престъпление по чл.234в, ал.1 от Наказателния кодекс. 
В Районното управление в Белоградчик е заведена и една преписка за извършена кражба на вещи от частен имот. Полицейски служители са установили откраднатото в дома на криминално проявен и осъждан мъж от селото.
В хода на операцията, с полицейска мярка за срок до 24 часа, са задържани петима местни жители.
Два контролно-пропускателни пункта са били ситуирани на входно-изходните точки на Черно поле, униформените служители провериха 74 моторни превозни средства и 139 лица.10 от проверените са от криминалния контингент. 
За констатираните нарушения, през вчерашния ден в селото, полицаите съставиха общо 18 акта. – по Закона за българските лични документи,  Закона за гражданската регистрация и Закона за движението по пътищата, и връчиха пет електронни фиша. Съставен е и акт на водач, засечен да шофира след употреба на алкохол – дрегерът отчел  0.88 промила.
28.02.2020, 09:48 часа
6135 2
Коментари

bulgar

28.02.2020, 15:33 часа
Сит циганин не работи и гладна мечка .... там ######

ахил

28.02.2020, 14:28 часа
Браво само така
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha