От полицията излязоха с официална информация за катастрофата с откраднатия „Мерцедес” във Враца

От полицията излязоха с официална информация за катастрофата с откраднатия „Мерцедес” във Враца МВР потвърди новината на BulNews за катастрофиралия „Мерцедес” във Враца.
Екшънът се разиграл в ж.к. „Дъбника”, минути след 5.30 часа вчера. Лек автомобил "Мерцедес Ц 250", управляван от 20-годишният Т. Симеонов, който е жител на село Бели Извор, катастрофирал като се забил в оградата на детска градина „Знаме на мира”.
Младежът се почерпил солидно преди да подкара возилото си, което най-вероятно е и причината за инцидента. Той се е движел с голяма скорост, след което загубил контрол над колата, последвал тежкият удар и возилото се завъртяло на пътя. 
Стреснатият младеж избягал от местопроизшествието, но не успял да се укрие от униформените. Малко след инцидента, каскадьорът бил намерен и задържан.
Полицаите направили проба за употреба на алкохол на 20-годишния, при която дрегерът е отчел над 1.2 промила в издишания от него въздух. 
Оказало се, че това не е единственото провинение на шофьора. От направената справка станало ясно, че той е неправоспособен, а колата е крадена. Автомобилът е собственост на 24-годишния врачанин Н.Н., но е ползван от Г. Г. на 30 години, жител на Бели извор.
Т. Симеонов е съпроводен до спешния център в града под Околчица, където е дал кръв за лабораторен анализ и му е съставен акт по закона за движение по пътищата. По случая е образувано бързо производство.
 
29.02.2020, 09:10 часа
5489 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha