В Лом призоваха гражданите да ограничат изхвърлянето на боклук

В Лом призоваха гражданите да ограничат изхвърлянето на боклук От Община Лом призоваха във връзка с обявеното извънредно положение гражданите да ограничат изхвърлянето на клони, треви и твърди битови отпадъци в контейнерите и кофите за боклук и около тях. 
Всичките  хора и техника са ангажирани със сметопочистване и сметоизвозване, но приоритет сега е и миенето на улици и други мероприятия, свързани с дезинфекцията, съобщават от общината.
От вчера се извършва дезинфекцията на училища, детски градини, социални заведения, административни сгради, общинския пазар, читалища, пешеходни зони и улици в града.
Обработени са и ж.п. гарата и автогарата, както и автобусните спирки. Дезинфекцията ще продължи и през следващите дни по график. В селата на територията на общината също са обработени обществени сгради и зони. Мият се улиците в града като към водата в цистерните се добавя дезинфектант.
15.03.2020, 16:49 часа
3405 1
Коментари

Прочетох

15.03.2020, 20:55 часа
Колко ли още столетия ще са нужни да се организира всичко лесно , нормално , естествено....Като има дърва за боклук - къде ? Като има клони - къде ? Навсякъде ли има кофи за разделно изхвърляне? А тревите - къде ?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha