Облекчение! Катастрофиралите край Враца видинчани са с отрицателни проби за коронавирус

Облекчение! Катастрофиралите край Враца видинчани са с отрицателни проби за коронавирус Катастрофиралите край Враца видинчани със съмнение за коронавирус, за които първо BulNews съобщи вчера, са с отрицателни проби.
Резултатите от тестовете на тримата, настанени в инфекциозното отделение в Бяла Слатина, са пристигнали днес.
Жената и двамата мъже катастрофираха вчера край Враца на път за "Пирогов", където са искали да се изследват за COVID-19.
До инцидента се e стигнало, след като шофьорката се почувствала зле и изгубила контрол над возилото. Колата е изхвърчала от пътното платно и спряла в полето край пътя.
Пред наш репортер, съпругът на жената сподели, че е международен шофьор и се е завърнал преди дни от Италия. И тримата изразиха съмнения, че са носители на коронавирус, защото имат висока температура и изпитват затруднение при дишане, за това тръгнали към "Пирогов" да си направят изследвания.
След инцидента те бяха транспортирани в МБАЛ Бяла Слатина, където са им взети проби за изследване. Днес е станало ясно, че те не са носители на коронавирус, за това са освободени от инфекциозното отделение на лечебното заведение.
18.03.2020, 16:55 часа
5467 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha