Вижте какви забрани наложиха в Мездра заради коронавируса

Вижте какви забрани наложиха в Мездра заради коронавируса В община Мездра наложиха забрани във връзка с обявяването на извънредно положение на територията на страната, с цел намаляване риска от разпространение на COVID-19, съобщиха от местната администрация. 
Вижте какви са наложените мерки:
1. Забранявам посещенията на паркове, градски градини, спортни и детски площадки и съоръжения на открити и закрити обществени места на територията на община Мездра.
2. Забранявам на лица до 60-годишна възраст да посещават хранителните магазини и аптеките на територията на община Мездра във времето от 8.30 до 10.30 часа всеки ден.
3. Забранявам консумацията на място в обектите за бързо хранене и в хранителните магазини на територията на бензиностанции в община Мездра.
На началника на РУ - Мездра при ОД МВР - Враца ще отговаря за спазването на обществения ред на територията на общината, както и за изпълнението на заповедта. На нарушителите ще бъдат съставяни актове за установяване на административно нарушение или принудителни административни мерки, както и всякакви други действия и мерки, в съответствие с действащото законодателство.
23.03.2020, 11:40 часа
961 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha