Големите фирми в Монтана подновиха работа със засилени мерки за сигурност

Големите фирми в Монтана подновиха работа със засилени мерки за сигурност При изключителни мерки за сигурност големите фирми в Монтана подновиха работа. 
Припомняме, че заради извънредното положение в страната заради коронавируса част от работниците бяха пуснати в принудителен отпуск.
“Благодаря на хората останали си у дома. Специални благодарности и на работещите фирми от Монтана”, заяви кметът Златко Живков.
Градоначалникът прикани жителите да платят местните данъци и такси.
“С постъпването на средства ще може да продължим работа по комунално - битовите дейности – косене на тревните площи, миене и дезинфекциране на улиците. Март и април са най-силните месеци за общините”, каза още Живков. 
Градоначалникът допълни, че монтанска фирма е дарила 600 маски за селата в общината. Предпазните средства са разпределени между най-нуждаещите се хора над 60-годишна възраст.
"Това са хората, които се обадиха, помолиха и пожелаха. По 30 маски на село са за хората над 60 години. Кметовете вчера получиха това, снабдени са с дезинфектанти. При всички случаи това е добре, хората в селата в преобладаващата си част са на пенсионна възраст", заяви той.
"Преди дни ръководството на община Монтана обяви, че набира доброволци, които да помогнат в кризисната ситуация с коронавируса. Нямаме информация на телефоните, които дадохме за доброволци, някой да е поискал храна или медикаменти и да му е било отказано.", допълни още Живков. 
 
30.03.2020, 15:01 часа
4280 1
Коментари

!!!

30.03.2020, 15:11 часа
Има да взимаш чак юни месец ще ти плащам данъци ,а ти спри да крадеш и един месец не може да издържиш без постъпления .
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha