Ромско отмъщение! Цигани атакуваха магазинчето на човек, който говори за масовия бой във Враца

Ромско отмъщение! Цигани атакуваха магазинчето на човек, който говори за масовия бой във Враца Само няколко часа, след като една от националните телевизии излъчи репортаж за масов бой между врачани и тумба цигани, неизвестен извършител счупи стъклопакета на магазинчето на един от свидетелите на инцидента, видя първо репортер на агенция BulNews.
Снощи хората от квартала се бяха събрали точно през павилиона за ремонт на велосипеди и ски, чиито собственик беше сред активните врачани по време на репортажа.
Днес сутринта той идва да отвори магазинчето и го заварва със счупено предно стъкло, като пораженията подсказват, че извършителят е дете или жена. Мъжът от 11 години е наемател на обекта и досега не е имал никакви проблеми. Неговите подозрения са насочени към циганите, които живеят през една къща от имота, които по този начин са отмъстили за активната му гражданска позиция пред камерата.
Още вчера пострадали вече врачани са предупредили полицията, че се притесняват от цигански посегателства върху имотите и колите си. Служителите на реда са заявили, че с тумбата е говорено и едва ли ще се стигне до отмъщение.
Тази сутрин обаче вече е ясно, че циганите изобщо не са се впечатлили от предупрежденията на местната полиция и действат по техните си схеми за мъст.
Счупеното днес стъкло не е първата жертва на ромския вандализъм. Колата на техен съсед, който пръв е започнал да подава сигнали срещу циганите, е чупена 3 пъти, без полицията да е установила кои са извършителите.
Живеещите в квартала врачани са категорични, че ако циганите продължават с вандалските си прояви, те ще се организират и ще започнат саморазправа с тях.
На ход са кметът на града Калин Каменов и директорът на полицията Янко Янколов.
05.04.2020, 11:18 часа
24795 17
Коментари

patrona

06.04.2020, 02:00 часа
za tva seka vecher parkirame Q7-cite i S klasite i gi trepeme u medkovec ma veche neshto ne izlazat she gi faneme i tiq

Защо

06.04.2020, 01:26 часа
В скоро време Полицията НАП и Прокуратура ще започне разследване от къде господата роми имат пари за БМВ-та Ауди-та Мерцедеси и скъпи къщи. Закона е еднакъв за всички етноси в Р.България.

Avramov

05.04.2020, 22:04 часа
Добрия циганин е само МЪРТВИЯ циганин...

Обективен

05.04.2020, 18:09 часа
Редно е полицията да увеличи контрола и да се справя адекватно с набезите на малцинствата. По селата е още по-зле. Ако не могат, да напуснат, за да опитат нови хора. Това лежерно отношение ще доведе и до обратен ефект и расистки прояви .....

менгеме 2

05.04.2020, 14:47 часа
водят до силното и безконтролно нарастване на опасния паразит и поразиите които прави

менгеме

05.04.2020, 14:44 часа
циганина е паразит 1000 пъти по-опасен от коронавируса.Лекува се лесно с напалм , а особено ефективен резултат дава ползването на циганиацид циклон Б в масова употреба излиза дори евтино.Слабата воля и известни дивиденти особено по време на избори

ИНСПЕКТОР ДЮ-ДЮ

05.04.2020, 14:15 часа
ГОДИНИ НАРЕД СМЕ СВИДЕТЕЛИ НА БЕЗСИЛИЕ ИЛИ УМИШЛЕНО ПОДМИНАВАНЕ ПРОБЛЕМИТЕ С ЦИГАНИТЕ!ДОРИ ПРЕДРИЧАМ НЕПРЕДВИДИМ ИЗХОД ,АКО ТЪРПЕНИЕТО НА БЪЛГАРИТЕ ПРЕЛЕЕ ЧАШАТА.ГАЛЕНИЦИТЕ НА ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА СТАНАХА НЕУПРАВЛЯЕМИ И ЗАСТРАШАВАТ ДЪРЖАВАТА !

Малкия Адолфчо

05.04.2020, 14:13 часа
Всичко това на фона на почти ежедневният снимков материал във фейсбук и медиините канали,с който полицията и общината се хвалят как обикалят по магазините да следят как пазаруваме.Covid19 или репресия над българите?

смях

05.04.2020, 13:44 часа
Служителите на реда са заявили, че с тумбата е говорено и едва ли ще се стигне до отмъщение.

Химлер

05.04.2020, 13:39 часа
Делата трябват, а не думи!!!!! давайте да ги трепеме, стига празни коментари. Милиционерите да ходят да отчитат дейност на друго място. Ще викнем Бузи купоня да снима.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha