Започва пролетното почистване в община Монтана

Започва пролетното почистване в община Монтана От тази седмица стартира косенето на зелените площи, миенето на улици, площади и паркове в Монтана, съобщи кметът Златко Живков. 
През почивните дни екипите на общинското предприятие „Чистота” са работили извънредно за почистване на сметища в различни райони на града и селата. Продължава премахването на незаконните постройки в жилищните квартали. През последните дни са демонтирани 64 гаража.
До Великден ще приключат всички текущи ремонти, които се правят в момента в селата, уточни още Живков. Става дума за изкърпване на улици, ремонтиране на кметства и читалища. През тази седмица ще започне  основният ремонт на улица „Бозвели” в града.
В края на изявлението си кметът на Монтана припомни на съгражданите си, че кампанията за събирането на местни данъци и такси продължава, благодари на всички, които спазват мерките за безопасност в условията на пандемия и най-вече на работодателите, които осигуряват местната икономика и препитанието на хората от общината.
 
07.04.2020, 08:40 часа
803 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha