Прокуратурата погва четирима от Монтанско, нарушили карантината

Прокуратурата погва четирима от Монтанско, нарушили карантината Прокуратурата ще разследва четирима от Монтанско, нарушили домашната си карантина, съобщиха от полицията в областния град.
Вчера, около 11 часа, служители на реда са посетили къща в Лом. В нея е трябвало да заварят 44-годишен, поставен под карантина от 6 април за срок от 14 дни. При извършената проверка мъжът не е установен на адреса. При проведения разговор по телефона с него заявил, че е уведомил служители на РЗИ за промяна на адреса, на който ще спазва наложената му карантина.
В същия ден полицаите са посетили два пъти дома на 26-годишен от Монтана, поставен под домашна карантина за периода от 6 април. При извършената проверка е установено, че младият мъж не пребивава на адреса. След направен опит за връзка с него на посочения мобилен телефон, той се оказал грешен или непълен.
На 6 април, около 16 часа, ченгетата посетили дома на семейство от село Якимово, което трябва да е изолирано в къща си за срок от 14 дни. При извършената проверка мъжът и жената не са намерени на адреса, като впоследствие е установени в друго жилище в селото.
За случаите е уведомена прокуратурата и са образувани досъдебни производства.
 
09.04.2020, 10:26 часа
2648 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha