В Монтанско отчетоха спад на престъпността по време на извънредното положение

В Монтанско отчетоха спад на престъпността по време на извънредното положение Намаляват престъпленията в Монтанско по време на извънредното положение, съобщи главен инспектор Бисер Йончев, началник на РПУ Монтана.
"Криминогенната обстановка е спокойна. Хубавото специално за Районно управление Монтана, е че за него също важи това намаление на регистрираните престъпления. Имаме няколко по-сериозни случая от началото на годината, като извършено убийство, на територията на община Бойчиновци, извършени грабежи. Но там успяхме в рамките на до 24 часа да разкрием извършителите и да ги предадем за съд, така че според мен сме си свършили работата. Като цяло, въпреки че сме ангажирани в голям процент със задачи, специфични за нашата работа, но предвид условията, ги изпълняваме", каза той. 
Оперативната обстановка е по-спокойна, в сравнение със същия период на миналата година, заяви Бисер Йончев. 
"Като цяло, можем да се похвалим, че оперативната обстановка е спокойна и по-спокойна, в сравнение със същия период на миналата година. Дано така да продължи и за в бъдеще, но продължаваме да работим и по тия задачи, не само със задачите свързани с COVID-19", каза той. 
28.04.2020, 17:00 часа
820 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha