Община Враца обяви конкурс за главен експерт в строителната дирекция

Община Враца обяви конкурс за главен експерт в строителната дирекция Конкурс за длъжността главен експерт „Електро, отопление и вентилация“ в отдел „Инвеститорски контрол“ към Дирекция „Строителство и инфраструктура“ обяви Община Враца.
Основни задължения за позицията са участие при формирането и провеждането на политиката на местната администрация в изпълнение на инвестиционната програма за електрификация, отопление и вентилация на общинската инфраструктура. Областите на дейност са свързани с разработването на общински програми за развитие и поддържане на съществуващата инфраструктура; Координация, контрол, експертни становища и решения свързани с поддържането, възстановяването и изграждането на електро, отопление и вентилация.
Основният размер на заплатата за длъжността е в размер от 610 лв. до 1 205 лв. и се определя в зависимост от професионалния опит на спечелилия конкурса кандидат.
Срокът за подаване на документи е до 14 дни от датата на публикуването на обявлението.
Конкурсът с допуснатите кандидати ще се проведе чрез решаване на тест и интервю.
Повече информация за конкурса може да бъде открита на сайта на Община Враца, в раздел „Кариери“: http://www.vratza.bg/?category=29.
01.05.2020, 15:08 часа
786 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha