Обявиха обществена поръчка за ремонт на родилното отделение във Враца

Обявиха обществена поръчка за ремонт на родилното отделение във Враца Ръководството на Многопрофилната болница за активно лечение "Христо Ботев" във Враца е предприело пореден опит да ремонтира акушеро-гинекологичното отделение. Това става ясно от пуснатата обществена поръчка за обновление на отделението. 
До 18 май кандидатите да свършат дейностите трябва да подадат офертите си, а на следващия ден изпълнителният директор д-р Петър Керемедчиев ще обяви резултатите от наддаването.
Срокът за обновление на отделението е 180 дни, а сумата, която се предлага за тях – 270 000 лева без ДДС. Средствата бяха отпуснати още миналата година на врачанската болница от здравното министерство. Имаше и обявена обществена поръчка от предишния изпълнителен директор Евгени Любенов, която беше развалена от настоящия д-р Петър Керемедчиев.
Три фирми – врачанска, софийска и варненска, кандидатстваха за парите.
Акушеро-гинекологията във Враца е отделението, което през последните години е най-ремонтираното на обещания. Поне от 15 г. се говори за неговото обновление, а пари за тези дейности бяха отпускани на два пъти. 
10.05.2020, 08:54 часа
1070 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha