Изписаха от врачанската болница двама от възрастните пациенти от дома в Гара Орешец

Изписаха от врачанската болница двама от възрастните пациенти от дома в Гара Орешец Изписаха двама пациенти от видинското село Гара Орешец, които бяха настанени в  МБАЛ “Христо Ботев“ във Враца, научи агенция BulNews. 
Те са дали две отрицателни проби за наличие на COVID-19, чувстват се добре и са транспортирани обратно в дома за стари хора. 
 Днес отново са взети проби на останалите трима пациенти. Персоналът, който се грижи за болните също е изследван, като показанията на двата последователни теста са отрицателни.  
Управителят на многопрофилната болница отхвърли обвиненията, че той е виновен за заразяването на лекаря и медицинската сестра с коронавирус. 
„Аз нямам вина за това, че когато колегите са били под карантина, са се разхождали като електрони на атом“, каза изпълнителният директор на врачанската многопрофилна болница д-р Петър Керемедчиев.
В разговор с репортер на медията ни шефът на МБАЛ „Христо Ботев“ отново демонстрира, че все още не разбира къде е попаднал и продължава да заплашва журналистите с адвокатите си. Този път обаче той пропусна да спомене митичната фигура на Сретен Йосич.
Агенция BulNews не се впечатлява от подобни заплахи и смята и занапред да пише истината за ставащото във врачанската болница, без значение дали това се харесва на „парашутиста“ Петър Керемедчиев.
20.05.2020, 15:19 часа
2069 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha