От последните минути! Районният съд в Мездра постанови „задържане под стража“ за Венцислав Йоханов, обвинен в изнасилването на дете /снимки/

От последните минути! Районният съд в Мездра постанови „задържане под стража“ за Венцислав Йоханов, обвинен в изнасилването на дете /снимки/ Районният съд в Мездра току-що постанови най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“ за Венцислав Йоханов, който е обвинен в изнасилването на непълнолетно дете.
„От данните по делото може да се направи обосновано предположение, че обвиняемият е извършил престъплението, за което е обвинен. Това е тежко умишлено престъпление и са налице доказателства, че съществува реална опасност обвиняемият да извърши друго престъпление“, се казва в мотивите на съда за вземането на най-тежката мярка за неотклонение.
Пред сградата на съдебната палата в железничарския град се бяха събрали приятели на арестувания мъж, които горещо го защитаваха и твърдяха, че по делото има много неясноти. Наетият от семейството адвокат е отказал да влезе в съдебната зала само 15 минути преди началото на заседанието, което принудило съдията да назначи на арестувания мездренчанин служебен защитник.
Определението на съда подлежи на незабавно изпълнение и на обжалване или протестиране в тридневен срок от днес пред Врачанския окръжен съд.
27.05.2020, 16:21 часа
11175 2
Коментари

моцарт

29.05.2020, 09:55 часа
той не е осъждан -каква условна му е дадена - амън от ограничени люде !!!!!!

qwerty

27.05.2020, 16:29 часа
Дайте му пак условна господа магистрати - ако не ви е срам ....
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha