Васил Божков с позиция за делото срещу Славчо Марков и Веселин Балтов

Васил Божков с позиция за делото срещу Славчо Марков и Веселин Балтов Бизнесменът Васил Божков коментира на стената си във фейсбук предстоящото днес дело срещу двама от арестуваните негови приближени – Славчо Марков и Веселин Балтов, което предстои днес от 10 часа в Специализирания съд.
Ето какво написа той:

"Славчо Марков – 70 годишен. Достоен българин. Мой приятел и адвокат. С няколко сърдечни операции. Жертва на полицейско насилие и бруталност в дома си. Пред съпругата си. Подхвърлени доказателства. Заплахи в ареста.
Веселин Балтов. Мой приятел и служител. Пряк свидетел на рекета на #хунтата. Подхвърлени наркотични вещества. Пред съпругата му. На улицата. Пред свидетели. Заплахи от прокуратура и разследващи, за да не говори истината. Многократни.
Днес от 10 часа в Специализирания съд разглеждат скалъпеното им дело. Последното беше на затворени врати. Трябваше да бъдат скрити безчинствата и погазването за законите по заръка на Иван Стоименов Гешев. И престъпленията на господарите му – паяка Пеевски и Бойко Методиев Борисов.
#Хунта, днес няма да успеете да скриете. Възмездието идва за вас.
Весо, Слави, времето им свърши.
#БъдетеСмели"
14.07.2020, 10:08 часа
1234 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha