Мощна подкрепа от БСП за кандидатурата на Иво Лилов за общински председател във Враца

Мощна подкрепа от БСП за кандидатурата на Иво Лилов за общински председател във Враца Подкрепа за кандидатурата на Ивайло Лилов за председател на общинския съвет на БСП във Враца изразиха народният представител и говорител на парламентарната група на Столетницата Александър Симов и колегите му в парламента Филип Попов и Анастас Попдимитров на извънредна пресконференция в областния център.
Новият председател на партията във Враца ще бъде избран в събота, като другите номинирани за поста са бившият общински съветник Иван Иванов и икономистът Дафинка Нинова.
„Иво Лилов е изключително достоен човек, който като мен е провокиран от наши другари“, каза Филип Попов, като заяви, че вижда атаките, на които е подложен и те са аналогични на тези, които търпи той във Видин. Народният представител от видинска област допълни, че го познава от много години и го окачестви като активна фигура. 
„Ивайло Лилов е носител на промяната – ярка, опозиционна и идейна фигура, а това е пътят, който БСП може да избере“, заяви Александър Симов. Той допълни, че „малките човечета“ от партията са както на национално, така и на регионално ниво, а главната цел е те да бъдат премахнати. 
„Има част от паралелната държава и в БСП, но ние се борим с това“, каза той.
Категорична подкрепа към областния председател на БСП изказа и Анастас Попдимитров, който сподели, че дълго време работи с Лилов и в него вижда честен човек, който се интересува от града. 
 
16.07.2020, 15:34 часа
3268 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha