Извънредно! Шофьор от Монтана припадна в джипа си по време на движение във Враца и удари други 2 коли /снимки/

Извънредно! Шофьор от Монтана припадна в джипа си по време на движение във Враца и удари други 2 коли /снимки/ Шофьор от Монтана изгуби съзнание на възлово кръстовище във Враца и се удари в две коли, видя първо репортер на агенция BulNews.
Пътнотранспортният инцидент стана преди минути. Лек автомобил „ Ауди Q7“ с монтанска регистрация, пътувал от „Космос“ в посока пожарната, когато изведнъж на кръстовището на „Ахат“ водачът му изгубил съзнание, ударил отзад врачанско БМВ, след което джипът върнал назад и натресъл баничарка „Ситроен“ с врачанска регистрация.
Свидетели на инцидента веднага сигнализирали на спешния телефон и на мястото пристигнали две линейки и патрул на полицията. Спешни медици извадиха от джипа около 50-годишен силно пребледнял мъж и го качиха в линейката, където все още му оказват първа помощ.
В удареното отзад БМВ са се возили 4-ма души – 3-ма мъже и жена, която изпитва сериозни болки в гърба. Мъжете са без наранявания и са се разминали само с уплахата от случилото се.
Свидетели на случилото се разказаха пред нашия репортер, че около 200-300 метра преди удара, "Ауди"-то е започнало да криволичи и е станало ясно, че неговият водач е в неадекватно състояние.
Водачите да изберат друг маршрут за движение, тъй като трафикът във всички посоки е временно преустановен.
Повече информация за катастрофата се очаква от утрешния бюлетин на полицията.
 
27.07.2020, 12:55 часа
11868 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha