Павел и Венци Венц сложиха край на Summer Vibes Festival Vidin 2020

Павел и Венци Венц сложиха край на Summer Vibes Festival Vidin 2020 През втория ден на фестивала Summer Vibes Festival Vidin 2020 в Крайдунавския парк отново се събраха много деца и заедно със своите родители се включиха в различните активности. И арт работилниците, и игрите на 90-те ангажираха вниманието и предизвикаха много хубави емоции. Кметът на общината д-р Цветан Ценков и заместникът му Борислава Борисова също дойдоха на събитието, разговаряха с хората, наблюдаваха с интерес заниманията и се снимаха за спомен със звездите на фестивала.
Хубавото слънчево време накара още повече видинчани да излязат навън и да приветстват идеята на Summer Vibes Festival. Пеенето, танцуването и игрите направиха общуването полезно, приятно и емоционално. Организаторите на фестивала бяха приготвили специални изненади и зарадваха много деца с награди.
Вечерта хиляди се събраха, за да слушат и гледат любимите си изпълнители – Павел и Венци Венц, и Йоана, които преди концерта поздравиха публиката от една от кулите на крепостта „Баба Вида”. Те раздадоха десетки автографи и се снимаха с феновете си. На финала Павел и Венци Венц изпяха хитовата „Булгари”, докато пищна заря освети небето над сцената.
В концертната програма участваха и деца от танцова школа „Суинг” към НЧ „Светъл ден-2009”, с ръководител Елена Венелинова.
10.08.2020, 09:18 часа
821 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha