Мездренчани пропищяха: Тийнейджъри превръщат града ни в бунище /снимки/

Мездренчани пропищяха: Тийнейджъри превръщат града ни в бунище /снимки/ Жители на Мездра са възмутени от вандалските прояви на тийнейджъри от града, научи агенция BulNews.
Потресени мездренчани са снимали „свинщината“, както я наричат, като са я публикували в социалната мрежа. Кадрите са от градинката между блокове №1 и №2, близо до полигона в железничарския град.
От месец и половина младежите се събират всяка нощ и съсипват всичко, направено от общината, написала жената под поста си във Фейсбук.
На снимките се виждат преобърнати пейки, счупени маси, а земята около тях е зарината с боклуци, зарязани от хлапаците.
„Вашите родители трябва да ги е срам какви деца са отгледали... Добре ви е да играете карти на голямата маса на сенчица и да си пиете енергийните напитки, ама не можете да използвате кошчето и да пазите...“, гласят част от коментарите.
Младежите са повредили и барбекю, за чиято направа са били събрани лични средства от живущите в блок №2.
„Безотговорността на родителите, които не знаят къде са децата им особено в късните часове води до тези последствия“, пишат хората.
Жителите на Мездра се надяват от полицията да вземат адекватни мерки, като наложат солени глоби на вандалите и това тяхно поведение да спре.

 
13.08.2020, 08:50 часа
3259 3
Коментари

Мездра

13.08.2020, 11:31 часа
Има една група от деца 6 ,7 и 8 клас Седят по нощите и скитат из целия град Родителите им не им пука къде са ,какво правят и самите те са огромни простаци. Няма дя се засрамят ,защото така са ги възпитали.А после какви възрастни ще са не ми се мисли

Родител

13.08.2020, 11:26 часа
Сложете камера и после на полицията

ахил

13.08.2020, 09:15 часа
Навсякъде в региона е така просто полицайте не си гледат работата
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha