Поредното нагло паркиране! Врачани се оплакват от некадърни шофьори

Поредното нагло паркиране! Врачани се оплакват от некадърни шофьори За пореден път врачани се изумяват от наглостта на шофьорите в града и тяхното некадърно паркиране, научи агенция BulNews. За случая сигнализира читател на медията ни в рубриката „Ти, репортерът“.
Изуменият гражданин ни изпрати снимка от улица „Вестителят“, на която се вижда как водачът на лек автомобил „Пежо“ е спрял некоректно спрямо другите участници в движението и е затиснал входната врата към къщата. 
Според нашия читател, ако се наложи да дойде линейка и да се ползва носилка, то това би било невъзможно. Това не е единственото несъображение от страна на паркиралия. Водачът на френското возило е затиснал и крана за централната вода, което би се оказало проблем в случай на необходимост от спирането ѝ. Очевидно е, че целият тротоар е зает от автомобила и на пешеходците се налага да ходят по пътното платно, което е предпоставка за пътен инцидент.
Гражданите на града под Околчица не спират да се изумяват на безумни ситуации по улиците, които са част от ежедневието им. Напълно наясно са, че органите на реда физически няма как да санкционират всеки неправилно паркирал, но се надяват поне шофьорите да си извадят поука.
13.08.2020, 08:30 часа
1736 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha