ОФК "Локомотив" /Мездра/ обяви вход свободен за домакинството с ОФК "Академик" /Свищов/

ОФК "Локомотив" /Мездра/ обяви вход свободен за домакинството с ОФК "Академик" /Свищов/ ОФК "Локомотив" /Мездра/ приема този уикенд ОФК "Академик" /Свищов/ в среща от третия кръг на първенството по футбол в Северозападната Трета лига. Двубоят между деветия и осмия в крайното класиране през миналия сезон е в неделя, 23 август, от 18 часа на градския стадион. Както и в предишното домакинство, входът за зрители е свободен. 
Мачът ще бъде ръководен от съдийска бригада: главен рефер - Венислав Живков от Монтана, с асистенти - Даниел Цолов от Монтана и Денис Христов от Плевен, 4-ти съдия е Ивайло Благоев от Плевен, а делегат на БФС - Радой Христов от Монтана. 
През есенния дял от миналогодишния шампионат „железничарите“ победиха като гости „студентите“ с 1:3 (голмайстори: Валдемар Стоянов от дузпа и Антонио Йорданов - 2), а през пролетта двата отбора не играха помежду си, тъй като поради пандемията от COVID-19 първенствата в третото ниво на българския футбол бяха прекратени. 
В първия кръг от новия сезон ОФК "Локомотив" отстъпи като домакин пред ОФК "Павликени" с 0:1, а във втория трябваше да гостува на "Левски 2020" /Лом/, но по молба на клуба от крайдунавския град двубоят беше отложен. От своя страна ОФК "Академик" загуби на старта на шампионата в Славяново от местния "Вихър" с 4:1, а във втория кръг победи у дома "Янтра" /Полски Тръмбеш/ с 3:0.   
Междувременно тази седмица ОФК "Локомотив" /Мездра/ картотекира в Зоналния съвет на БФС - Велико Търново още един футболист. Това е 25-годишният Антонио Абаджиев, който играе като централен защитник или дефанзивен халф. Той е възпитаник на школата нa "Септември" /София/, като за последно е обличал екипа на "Сливнишки герой" /Сливница/.    
 
21.08.2020, 12:18 часа
689 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha