Футболист се разграничи от съпругата си заради критики към Гуардиола /снимки/

Футболист се разграничи от съпругата си заради критики към Гуардиола /снимки/ Футболистът на "Манчестър Сити" Олександър Зинченко попадна в неловка ситуация, след като красивата му съпруга Владислава Щеглова, известна като Влада Седан, отправи остри критики към… мениджъра Хосеп Гуардиола. 
„Гражданите“ бяха сред фаворитите в Шампионска лига, но отпаднаха на четвъртфинал слез загуба с 1:3 от "Лион". Това провокира Влада, която работи като спортен журналист в Украйна, да каже:
„Видяхте какво се случи… Не съм футболист, не съм треньор, не съм критик или анализатор. Разбира се, че моето мнение не е меродавно.
Може би нямам право да го казвам и може би Зинченко би ми забранил да го направя, но, най-меко казано, вината е изцяло на Гуардиола“
„В такъв решаващ момент да се използва някаква експериментална тактика от страна на "Сити" беше разочароващо. Нямам право да критикувам, но защо излезе с трима централни защитници? Просто нямам думи, защото да излезе с такъв състав при тези играчи, които има, е необяснимо. Вижте скамейката му. Буквално само няколко клуба в целия свят могат да се похвалят, че имат такива резерви“, добави тя.
Олександър реагира, като се… разграничи от мнението . Зинченко не игра в мача срещу Лион, като остана на резервната скамейка. 
„Лично аз не съм казал нищо лошо или осъждащо относно нашата тактика, така че не бъркайте, че това са мои думи, много ви моля. Обяснявах, че ние като играчи разбираме различните тактически изисквания и се адаптираме към тактиката, към която се иска да се придържаме. Не съм казал, че мениджърът е сбъркал срещу "Лион". Ако сте гледали минали мои интервютата и сте обърнали внимание на начина, по който говоря за нашия мениджър, тогава можете да ми повярвате. Той е №1. Второ – за жена ми. Въпреки че е журналист, тя също така е и фен. През сезона тя беше с нас на всички мачове – гостувания и домакинства, защото е голям фен на "Сити", написа той в социалните мрежи.
 Зинченко сподели още, че съпругата му е действала като разочарован фен, а не като журналист. Той добави още, че пише тези редове по време на… сватбата си. Футболистът критикува остро хората, които са нападнали красивата блондинка, тъй като по този начин са опорочили най-щастливия ден в живота му.
Влада е една от най-атрактивните спортни журналистки в Украйна. Двамата с футболиста на "Сити" се сгодиха през 2019 г.
16.09.2020, 12:00 часа
1869 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha