Загадка край Враца! От 3 седмици мистериозна кола спира на едно и също място на пътя за Монтана /снимки/

Загадка край Враца! От 3 седмици мистериозна кола спира на едно и също място на пътя за Монтана /снимки/ От 3 седмици мистериозна кола спира на едно и също място край Враца, на изхода за Монтана, научи агенция BulNews.
В редакцията ни постъпиха много сигнали от притеснени хора заради подозрителното поведение на водача на тъмно синия „Опел“ с врачанска регистрация. Жители на града под Околчица твърдят, че автомобилът спира на бензиностанция „Петрол“ всеки ден от поне три седмици и предполагат, че това е полицейска кола без обозначения, която прави снимки за превишена скорост.
Проверка на медията ни установи, че подозрителният автомобил наистина е на мястото, но не става въпрос за служебна кола на МВР. На шофьорското място заварихме мъж на около 40-години, който не пожела да каже каква е причината за всекидневния му престой на необичайното място. Единственото, което сподели е, че е жител на Враца.
По неофициална информация загадъчният мъж е сутеньор и стои дежурен там, за да пази своите момичета от полицията.
 
28.08.2020, 08:50 часа
10410 3
Коментари

има нещо

28.08.2020, 21:29 часа
Като не плаща ше ги пази я!

Полиция

28.08.2020, 14:19 часа
Да ги пази от Полицията? Е това ме разби звучи много анти логично! Не трябва ли Милицията да пази гражданите?? Бръ бръ бръ

ЗАГОРЕЛ

28.08.2020, 09:31 часа
А КЪДЕ СА МОМИЧЕТАТА
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha