Ръководството на ППМГ "Акад. Иван Ценов" във Враца изказва съболезнования на близките на Слави Харалампиев

Ръководството на ППМГ "Акад. Иван Ценов" във Враца изказва съболезнования на близките на Слави Харалампиев От името на ръководството и колектива на Профилирана природо-математическа гимназия „Акад. Иван Ценов“ изказвам най-искрени съболезнования за тежката Ви загуба!
В лицето на г-н Слави Харалампиев ние изгубихме уважаван и обичан колега и преподавател. Ще го запомним с неговия професионализъм, всеотдайност към работата, посветеност на математиката, учениците и училището. 
Слави Харалампиев е един от директорите на Математическата гимназия в периода 1992-1993 година, когато се  утвърждава профилираното обучение в сферата на природните науки. 
Признание за всеотдайния му труд е удостояването с наградата за най-добър учител по математика в България през 1999 година. Доказателство за това са и десетките негови ученици, които той е посветил в тайнството на математиката и които достойно продължават неговото дело.    
Със своя живот и дейност г-н Слави Харалампиев е дал висок принос за развитието на Математическата гимназия и за издигането на нейния авторитет.      
 
01.09.2020, 10:14 часа
2086 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha