Шок! Полицай защитава убийците на Ники!

Шок! Полицай защитава убийците на Ники!

Невероятен скандал е на път да избухне във Враца заради непремерени реплики на полицай, изпуснати по време на обсадата на съдебната палата. Миналият четвъртък стотици протестиращи бяха обградили сградата на съда, където се гледаше мярката за неотклонение за убийството на 16-годишния Николай Димитров. Обвиняеми по случая са Иван Каменов-Цофъра, Ивайло Иванов-Акулата и Калин Димитров-Скинара. Във vbox7.com има качени два клипа от новините на Нова телевизия, които отразяват случващото се във Враца. Достатъчно е внимателно да гледате и слушате видеото, за да ви настръхне косата! На www.vbox7.com/play:b81960b080 и www.vbox7.com/play:ea85c62f3a ще чуете реплики, които са толкова скандални, колкото репликата на Петър Младенов „По-добре танковете да дойдат!“. След тези думи през 1990 година президента Младенов подаде оставка.
На въпрос на разгневени майки защо полицията във Враца не пази децата им, инсп. Бисер Кънчев, който е зам.-началник на служба СОД към ОДП на МВР отговаря: „ЛЯГАЙТЕ СИ В 22 ЧАСА И ТОВА НЯМА ДА ВИ СЕ СЛУЧИ“!!! И понеже наобиколилите го майки го гледат невярващи на ушите си, Бисер Кънчев добавя: „РАЗБРАХТЕ ЛИ КАКВО ВИ КАЗАХ?“ и заплашително маха с пръст!
Изказването на инспектор Бисер Кънчев първо е недопустимо заради служебното му положение. Тези думи са грубо нарушение на Етичния кодекс на МВР и освен, че са цинични, те са и брутални!
Второ - как може офицер от МВР да се заканва с пръст срещу опечалени майки, които протестират срещу врачански мутри, убили садистично детето им?!
Трето - формулата да си жив в Република България, означава ли, че трябва да си лягаш до 22 часа, защото след това МВР не може да ти гарантира живота?!
Четвърто - арогантното поведение и изказване на Бисер Кънчев означава ли, че той иска ограничаване на свободата на българските граждани чрез военно положение с вечерен час 22 часа?!
Пето - означава ли, че след 22 часа изпълзява боклукът на Враца, а полицията се прибира страхливо в районното? След 22 часа ли идва времето на Цофъра, Скинара и Акулата ?
Шесто - смята ли назначеният от ГЕРБ на този пост врачански полицай, че още има място в системата на МВР?
Заради изпуснати думи един български президент подаде оставка. Какво ще се случи с инсп. Бисер Кънчев, ще реши първо съвестта му. Ако няма такава, ще реши началникът на Областната дирекция на полицията комисар Иван Кирилов.
Информационна агенция „Трибали“ е готова да стигне до най-високото ниво в държавата и ще се бори подобни хора да не работят в МВР. Заради паметта на Николай Димитров…

23.10.2013, 09:12 часа
44758 226
Коментари

Ломски пустиняк

29.03.2017, 22:02 часа
До "врачанин" - ТЪПАНАРИНОООООО ..... в Лом няма "Власи" - тъпак нещастен - мали ма си некъдърен врачанин,ебати и тъпунгера .....

гражданин

29.03.2017, 22:02 часа
Честит 8 март на всички мъжки ..кууувета в МВР , следствие и путкуратура Враца, както и на обичанийте пеперуди на тези мафиотски организации.

земедец

29.03.2017, 22:02 часа
Галя скоро не е разнасяла Ваков както гръбна пръскачка из пробиво,да не гушнал букет като сина на бай Максим от кръкане остайваки 3деца и вдовица. А пък какво чаката на пиандукнуци като Ваков след като са оставили щерките и жените си на самоиздръжка

лозар

29.03.2017, 22:02 часа
Галя Вакова, добре, че по ячка, разнасяше пиндурника, и пробиво като градиска пръскачка в лозе. Така, че врачанкаи да не си взема УШЕВ-тъп и прост калпутник и пияндурник. Това са минцифайките във Враца, не могат да си оправят семействата.

врачанин

29.03.2017, 22:02 часа
Г-н Газибаски, за какво още го държите тоз тъпунгер, Б. Кънчев. Като го гледам, като данъкоплатец, само може да пълни нужниците в райнното.

Пияндурник

29.03.2017, 22:02 часа
Ими шефка им, Виолетото общото между нея и Вакова е че има две щерки изставени от пиандурници. У МВР у Враца ем, че са повсеместни тъпунгери, а не можеат о да пият, та се налага мазувирите да онодват жените им, за да си рянят челятта.

ракиджия

29.03.2017, 22:02 часа
Цялото следствие, прокурарура и милиция у Враца е долнопробен бардак. За да допълним спъска, треба да споменем и Галя Вакова, порендта фитка на пиандурник "мицифайка" Николйачо Ваков, който оди по домовете да проси ракия, представяки се за данъчен.

Нямам думи

29.03.2017, 22:02 часа
Добро утро ПЕНО СЕФТЕ КОМЕНДАНСКИ!Нищо ново под слънцето за полиция и разследващи у Враца.Това е майка!Гордей се ,че си българин и живееш в красива корумпирана България!!!

врачанин

29.03.2017, 22:02 часа
Не знам за какво ги коментирате УШЕВИТЕ. Цяла враца знае, какво представляват-неграмонтни и пропаднали отрепки, които рекитират хората и покровителстват огранизираната и битовато престъпност в града. Щом един гъзибараски ломски влах е начело във Враца, сметайки какви отрепки работят там-най големите оттайки.

вече софианец

29.03.2017, 22:02 часа
ЖПЕТО са за орден първа степен, щом са разкарали тази куха лейка Б. Кънчев навреме. Щото като гледам какво стана в Хитрино, тоз тъпунгер кой знае колко цистерни да обърнал и да ликвидила и без това този западнал град. А курвете, няма кво да си коментирате, КУРВИТЕ СА СИ КУРВИ, само тези са ПРОПАДНАЛИ КУРВИ.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha