Шок! Полицай защитава убийците на Ники!

Шок! Полицай защитава убийците на Ники!

Невероятен скандал е на път да избухне във Враца заради непремерени реплики на полицай, изпуснати по време на обсадата на съдебната палата. Миналият четвъртък стотици протестиращи бяха обградили сградата на съда, където се гледаше мярката за неотклонение за убийството на 16-годишния Николай Димитров. Обвиняеми по случая са Иван Каменов-Цофъра, Ивайло Иванов-Акулата и Калин Димитров-Скинара. Във vbox7.com има качени два клипа от новините на Нова телевизия, които отразяват случващото се във Враца. Достатъчно е внимателно да гледате и слушате видеото, за да ви настръхне косата! На www.vbox7.com/play:b81960b080 и www.vbox7.com/play:ea85c62f3a ще чуете реплики, които са толкова скандални, колкото репликата на Петър Младенов „По-добре танковете да дойдат!“. След тези думи през 1990 година президента Младенов подаде оставка.
На въпрос на разгневени майки защо полицията във Враца не пази децата им, инсп. Бисер Кънчев, който е зам.-началник на служба СОД към ОДП на МВР отговаря: „ЛЯГАЙТЕ СИ В 22 ЧАСА И ТОВА НЯМА ДА ВИ СЕ СЛУЧИ“!!! И понеже наобиколилите го майки го гледат невярващи на ушите си, Бисер Кънчев добавя: „РАЗБРАХТЕ ЛИ КАКВО ВИ КАЗАХ?“ и заплашително маха с пръст!
Изказването на инспектор Бисер Кънчев първо е недопустимо заради служебното му положение. Тези думи са грубо нарушение на Етичния кодекс на МВР и освен, че са цинични, те са и брутални!
Второ - как може офицер от МВР да се заканва с пръст срещу опечалени майки, които протестират срещу врачански мутри, убили садистично детето им?!
Трето - формулата да си жив в Република България, означава ли, че трябва да си лягаш до 22 часа, защото след това МВР не може да ти гарантира живота?!
Четвърто - арогантното поведение и изказване на Бисер Кънчев означава ли, че той иска ограничаване на свободата на българските граждани чрез военно положение с вечерен час 22 часа?!
Пето - означава ли, че след 22 часа изпълзява боклукът на Враца, а полицията се прибира страхливо в районното? След 22 часа ли идва времето на Цофъра, Скинара и Акулата ?
Шесто - смята ли назначеният от ГЕРБ на този пост врачански полицай, че още има място в системата на МВР?
Заради изпуснати думи един български президент подаде оставка. Какво ще се случи с инсп. Бисер Кънчев, ще реши първо съвестта му. Ако няма такава, ще реши началникът на Областната дирекция на полицията комисар Иван Кирилов.
Информационна агенция „Трибали“ е готова да стигне до най-високото ниво в държавата и ще се бори подобни хора да не работят в МВР. Заради паметта на Николай Димитров…

23.10.2013, 09:12 часа
41347 217
Коментари

вече софианец

21.01.2017, 19:21 часа
ЖПЕТО са за орден първа степен, щом са разкарали тази куха лейка Б. Кънчев навреме. Щото като гледам какво стана в Хитрино, тоз тъпунгер кой знае колко цистерни да обърнал и да ликвидила и без това този западнал град. А курвете, няма кво да си коментирате, КУРВИТЕ СА СИ КУРВИ, само тези са ПРОПАДНАЛИ КУРВИ.

жепеец

21.01.2017, 19:21 часа
Б. Кънчев, го игонихме от ЖПЕТО, щото не мое да обърне една стрела тъпонаро му с тъпанар. А у МВР Враца вземат само такива като него с по две гънки у мозъко-една да пази равновесие, другата е от мотика. Най големите тъпнари, от онова време са си минцифайките. Както от текезсар не става земеделец, така и от УШЕВ не става полицай.

лозар

21.01.2017, 19:21 часа
Това курвеееее, имащ се следовател има заеми за 70000 лв , понеже скора ще бъде опраскана като Янева, бая дудуцу требва да прави... предлагами да почне от вилната зона, като разбира се и на Сливата Христитова....

пенсионер

21.01.2017, 19:21 часа
Абе какво ги кометирате тез курвета и капутише(ушеви МВР Враца), щом дъртият гездей не да ми скоча. А отностно С. Киконова е пълна кощабмра, неграмотна и червира пробаднал ку..веее.... колкото Васко е футболер, толкова е и Коновица е следовател.......не бих си плакнал грездея с Коновица и сие...

врачанин

21.01.2017, 19:21 часа
Капута Бисер Кънчев, е покровитествал орагнизирана и битова престъпност във Враца заедно с изборените куветаа.... и без участуето на капутите от дъбника имащи се за "полицай". Скоро ще ги гледате в ефир.

лозар

21.01.2017, 19:21 часа
Този керкенез кИКОНОВА, какво го коментирате пропаднала и неграмотна куууурваа. Ще умре отгади за една седмица като и бият шута от следствието. Пачавра от класа. Повечето от ушевите са употребявани капутиии. Да живее демокрацията.

минцифайка

21.01.2017, 19:21 часа
до Селянина. Не си прав тези двете отдавна са ощавени. По полицейска регистрация се водят ИДУХАНИ ФЛИГОРНИ.

селянин

21.01.2017, 19:21 часа
Тези две трендафили, може да преложат само шака попикана вълна....

мазовир

21.01.2017, 19:21 часа
Какво я коментирате, тази С. Киконова. Фуболисчето нали и би шута и сега оди като пенперуга у Враца.

Мазо

21.01.2017, 19:21 часа
Тази фитка Симона Конова предвавана по-полов, не може да си представите колко е ограничена. Явно във Враца некъдърниците и портаците са на почит.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha