Краят е близо! Ударно асфалтират Е-79 между Ребърково и Лютидол, ще караме по чисто нов път /снимки и видео/

Краят е близо! Ударно асфалтират Е-79 между Ребърково и Лютидол, ще караме по чисто нов път /снимки и видео/ Ударно се асфалтира затвореният участък от международния път Е-79 между Ребърково и Лютидол, съобщиха от АПИ.
От разпространеното от пътната агенция видео се вижда, че Лот 1 между Мездра и Лютидол е почти готов и скоро шофьорите ще карат 13.3 км. по чисто нов асфалт. На кадрите ясно личи, че двете ленти в едната посока от скоростния път са почти завършени и вероятно е въпрос на дни движението по тях да бъде възстановено. Във всички случай това ще стане в авариен режим само за през зимните месеци, след което трафикът отново ще бъде отклонен до окончателното изграждане на пътните ленти и в двете посоки.
Прави впечатление, че тежката техника е изтеглена от трасето, което означава, че по него е останало само да се положи и останалият асфалт, след което да започнат довършителните работи.
Досега повечето шофьори смятаха, че при пускането на трафика ще карат по стария асфалт на Е-79. Вече е сигурно, че движението ще бъде по първата изцяло изградена част от дългоочаквания скоростен път между Мездра и Ботевград. Реално това ще е първата готова отсечка от целия проект за ново трасе до Видин.

09.12.2020, 12:29 часа
16088 3
Коментари

мимо

10.12.2020, 23:39 часа
С това темпо Видин Ботевград минимум 10 години ше се изгражда трасето . Като за 7-8 месеца се правят 13 км. в едната посока . То технката там не е подходяща за такива големи обекти трябва си по мощни машини с тези само се играят на стройтели.

хахо

09.12.2020, 20:03 часа
ще има ремонт на ремонта типично за хунтата

с 200

09.12.2020, 14:58 часа
А да не бързат толкова,че току виж пролетта станало за ремонт.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha