Нова техника подразни козлодуйчани, от "BLUE DANUBE Residence - Kozloduy" поднасят своите извинения

Нова техника подразни козлодуйчани, от "BLUE DANUBE Residence - Kozloduy" поднасят своите извинения Ръководството на "BLUE DANUBE Residence - Kozloduy" се извинява на гражданите на Козлодуй за причиненото неудобство от шумните дейности на своя машина и моли за разбиране от тяхна страна, тъй като комплексът се гради именно за жителите на града.
Фирмата използва за първи път в крайдунавския град тази техника за строителството на своя затворен комплекс. Тя представлява немска технология на строителство от най-висок клас, като не пести средства и защитава потенциалните си клиенти още от самото начало на строежа с импулсно уплътняване на почвата, което защитава и от подпочвени води.
Машината се използва, за да е плътно земното легло на сградата и за да се подобрят физично скелетните и функции.
Информация относно метода на работа на машината:
Импулсното уплътняване е метод, неизползван до момента на територията на Козлодуй. Подобно на Динамичното уплътняване, той може да бъде използван за увеличаване носимоспособността на почвите чрез контролирани удари.
Обработването е ефективно предимно в горните почвени слоеве на дълбочина до 6 м., въпреки че при някои условия са наблюдавани подобрения на дълбочина до 9 м. Падаща тежест с тегло от 5 до 16 тона (в зависимост от размера) бива спускана върху специална пета 40-60 пъти в минута. Петата остава в контакт със земната основа през цялото време.
15.12.2020, 09:09 часа
2585 1
Коментари

Гражданка

15.12.2020, 09:51 часа
Изпопадаха ни зъбите от това думкане
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha