72-годишен мъж от Селановци не успя да се пребори с коронавируса, издъхна в козлодуйската болница

72-годишен мъж от Селановци не успя да се пребори с коронавируса, издъхна в козлодуйската болница 72-годишен мъж от Селановци почина от коронавирус, съобщиха от РЗИ във Враца. Възрастният мъж е бил настанен за лечение в многопрофилната болница в Козлодуй.
За изминалото денонощия бяха регистрирани нови 36 случая на опасната зараза в областта, като двама от тях - мъже на 84 и 59 години се лекуват в болницата в Мездра, а всички останали са под карантина у дома. 
3 нови проби са взети за последните 24 часа на територията на врачанска област. Те са по бързи известия за съмнителни случаи от общопрактикуващи лекари.
1856 са активните случаи към момента в региона, като 1700 са на домашно лечение, а 150 са хоспитализирани. 134-ма са починали от коронавирус, 2032 са се излекували от него
За всички потвърдени случаи са започнати и продължават епидемиологичните проучвания за установяване и предприемане на мерки спрямо положителните и контактните лица, като в рамките на вчерашния ден са изготвени общо 76 нови предписания за карантина на такива лица.

*Снимката е илюстративна
20.12.2020, 15:45 часа
1251 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha