Вижте основните акценти в отчета на Калин Каменов за първата година от втория му мандат

Вижте основните акценти в отчета на Калин Каменов за първата година от втория му мандат Инфраструктура, градска среда, проекти, образование, социални дейности и борба с COVID-19 са част от акцентите в първата година от втория мандат на кмета Калин Каменов.
Новият облик на пешеходната зона е стъпка в правилната посока към модернизиране на градската среда. С новите проекти обновяването на обществените пространства ще продължи.
Враца запази екологичния си транспорт, а обхватът на линиите е разширен. С доставката на новите превозни средства транспортът ще бъде надграден.
В новоразкритите 5 социални услуги 200 деца и младежи ще бъдат отглеждани в близка до семейната среда. Възрастни лица и хора с увреждания ще получават грижи в изграждащите се нови 4 центрове.
С осигурените средства от правителството започна възстановяването на пътни участъци, които не са ремонтирани десетилетия.
Базите на колективните спортове са напълно обновени, като модернизацията на спортната инфраструктура ще продължи, благодарение на одобрените проекти на Общината.
Вижте в прикаченото видео най-важното, което се случи в Община Враца през 2020 г., събрано в няколко минути: https://www.facebook.com/KalinKamenovKmet/
22.12.2020, 16:50 часа
2066 4
Коментари

Румен от Бистрец

22.12.2020, 20:17 часа
В тоя мой наемател има нещо циганско има рода в Галатин и Оходен.

Илиян Нисторов

22.12.2020, 20:13 часа
Такъв крадец хитър, подъл и отмъстителен няма в цялата история на Враца от Освобождението ще изгоря книгата която написах за него.

врачанин

22.12.2020, 19:20 часа
Нали подари всички общински парцели на твой те братя за едно апартаментче в началото на хижата сега ще замазваш батаците от първия мандат.

Брат Илиян и Вангел

22.12.2020, 19:15 часа
За каква инфраструктура говориш и градска среда оправи няколко улици на твой бизнесмени, погледни по-малките не може да се мине през тях.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha