В Бутан гъмжи от полиция! Два дни търсили трупа на закопаната в селото жена от Перник

В Бутан гъмжи от полиция! Два дни търсили трупа на закопаната в селото жена от Перник Полицаи от Враца два дни търсили трупа на закопаната в Бутан Христина Хазири от Перник, научи агенция BulNews.
За тежкото криминално деяние по-рано днес съобщи медията ни.

Извънредно! Обявена за издирване жена е намерена закопана край Бутан /снимки/

Днес, около 14.30 часа, тялото на 60-годишната жена беше изровено и транспортирано във Враца, където да бъде извършена аутопсия, за да се установи със сигурност самоличността на жертвата и причината за смъртта.
Жителите на Бутан разказаха, че от вчера крайната и кална улица в селото, където живее Зари Ценкин, е пълна с полиция.
С помощта на пожарната е източван и геран в близост, където са намерени секира и окървавени дрехи. Въпреки това, задържаният до тази сутрин е отричал за убийството, но днес е показал на криминалистите къде е заровил жената, с която е живеел на семейни начала.
Христина Хазири е била обявена за общодържавно издирване през октомври миналата година от нейната дъщеря, като се знаеше, че последно е била в Бутан. Въпреки многократните разпити от тогава до сега Зари отричал да знае къде е, като в същото време тя е била закопана в кошарата в двора му.
Хората в селото разказват, че и двамата си пийвали и често правели шумни скандали. За самият заподозрян за убийството пък разказват, че е биел и тормозел всичките жени, с които е живеел, но с комшиите и съселяните си се държал добре.
Процесулно-следствените действия на мястото продължават и в момента.
 
29.01.2021, 16:31 часа
6744 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha