Столичани в повече! Наглец с БМВ затапи тротоар и вход на магазин във Враца /снимки/

Столичани в повече! Наглец с БМВ затапи тротоар и вход на магазин във Враца /снимки/ Врачани станаха свидетели на поредното безумно паркиране, научи агенция BulNews. 
Редовен читател на медията ни изпрати снимки в рубриката "Ти, репортерът" с молба да бъдат разпространени, за да видят повече хора докъде се простира наглостта на някои водачи. 
На кадрите ясно се вижда как собственикът на лек автомобил БМВ със софийска регистрация е паркирал пред търговски обект на ул."Драган Цанков" в града.
С неправилното си спиране той е поставил пешеходците пред свършен факт - да слизат на пътя и да заобикалят зарязаното возило, а потенциалните клиенти на магазина също трябва да преминат през "препядствието", за да си напазаруват.  
Дали водачът мисли, че идването му от столицата и марката на колата му вървят с правото да паркира където пожелае, или шофьорските умения не са силната му страна - не е ясно. Безспорен факт е обаче, че с постъпката си е успял да вбеси свидетелите на наглото спиране, които са категорични, че столичаните във Враца са в повече...  
06.02.2021, 08:50 часа
2527 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha