Инж. Иво Цветков поздрави самодейците в Белослатинско

Инж. Иво Цветков поздрави самодейците в Белослатинско Кметът на Община Бяла Слатина инж. Иво Цветков изпрати поздравителен адрес за Деня на любителското творчество и празника на самодееца - 1 март.
Публикуваме текста без редакторска намеса: 

"Уважаеми самодейци, художествени ръководители, хора на изкуството и културата, на българския дух от самодейците и читалищните състави на община Бяла Слатина.
Приемете моя сърдечен поздрав по повод 1 март - Деня на любителското творчество и  и празника на самодееца.
Денят на самодееца е чудесен празник на хората, които отдават своето време и сили, за да работят за запазването на българската традиция и култура.
Честит празник на всички Вас, които с творчеството си озарявате празниците ни  и светлите дати от националния календар. Изказвам дълбока почит за Вашата всеотдайна творческа дейност, за неуморния труд и огромната Ви любов към изкуството.
Поздравления за това, че не угасва Вашият ентусиазъм, че е неизчерпаема енергията, с която правите по-красив и ведър делника на хората от нашата община – с танц, песен, музика и слово. Всички Вие заслужавате уважение и възхищение за своя труд – безкористен и всеотдаен.
Продължавайте да работите със същия творчески професионализъм и копнеж към българското.
Приемете моите най-сърдечно благопожелания за здраве, благоденствие, вдъхновение, всеотдайност и творческо дълголетие!
Честит празник!". 


 

 
01.03.2021, 14:58 часа
391 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha