Иво Лилов с ирония: Къде е индустриалната зона на Враца, обещана от Бойко Борисов преди 4 години?

Иво Лилов с ирония: Къде е индустриалната зона на Враца, обещана от Бойко Борисов преди 4 години? Ивайло Лилов хвърли камък в политическото блато като покани Бойко Борисов да дойде да открие къде е индустриалната зона на Враца, която обещаха на хората на миналите парламентарни избори.
С участието си в предавена на местна кабелна телевизия, областният председател на БСП Ивайло Лилов взриви публичното пространство, като отправи предизвикателство към премиера да дойте във Враца и да открие обещаната преди 4 години индустриална зона.
„ Аз очаквам Премиера да дойде да открие новата индустриална зона, която общещаваха на хората преди 4 години. Трябва да е ясно, че хората се наслушаха на празни обещания и когато поемаш ангажименти те трябва да се изпълняват!“, заяви младият политик.
Председателят на областната организация на БСП припомни и публичното изявление на министъра на икономиката – Емил Караниколов, по повод на изграждането на индустриалната зона за Северозападна България в Ловеч, а не във Враца и попита къде са били нашите представители във властта и как защитиха интереса на избирателите си от област Враца. „Чакам с нетърпение новите обещания на управляважите, на фона на неизпълнените стари ...“, заяви с необходимата доза ирония по повод на предстоящата кампания Ивайло Лилов.
04.03.2021, 13:58 часа
8467 20
Коментари

koko

21.03.2021, 19:27 часа
Крадливи изроди! Станахте като пеликани, такива гуши сте отпрали! И Петя Аврамова и Малинка Николова са за затвора, а не за парламента! Гнус ме е от вас, гербаджийска измет !!!

Петя Аврамова

18.03.2021, 17:36 часа
Ма много ми хареса да ме возят с S класа и да си правя причесчиците за по 2 бона, та ако може да ме изберете за още едно мандатче, а аз ще ви обещая, че вече няма да мрете от глад, че няма да работите за 600лв и че няма да крада от обществените поръч

Толупи

15.03.2021, 23:04 часа
Крадлива и лъжлива зган се оказаха тия мръсни гербаджии! Що не дойде тая мърша да види какво посрещане ще му спретнем във Враца, да му се порадва народа, дето няма за хляб, а той ми реве колко милиона бил дал. ОСТАВКА на мутрата!

Бате Бойко

14.03.2021, 10:15 часа
Що не дойде да открие и Илиянчо със звучния прякор, дето го направиха милиардер или Петето, която нареди цялата си рода на държавна службица?!? Господ ще ви накаже за дето ограбихте народа и го докарахте до просешка тояга, а вие тънете в разкош!!!

Ботев

09.03.2021, 07:05 часа
Такава тирания не сме виждали, да принудиш народа си да напуска род и родина, да разделяш майка от децата си, да ги държиш в мизерия и крайна бедност за да ти се радват на подаянията, така да смачкаш народа си, че да е принуден да продаде бъдещето си

Ти да видиш ;)

07.03.2021, 15:41 часа
https://www.economy.bg/home/view/28947/Planirat-Industrialni-zoni-v-Lovech-i-Stara-Zagora Вярна ще излезе тази работа с индустриалната зона в Ловеч. Що не вземете да ни затъркате до крак, а само ни мъчите ?1?

Продажници!

07.03.2021, 15:25 часа
За пет лева на коментар ще продадете и майка си, тролчета гадни. Да не мислите, че ние ядем доматите с колците и не виждаме, че областта ни потъва със всеки изминал ден. И вместо да се изправим всички срещу герберските биклуци, вие ми се мазните.

До Станишев

05.03.2021, 10:58 часа
Това, което направи Иво за Враца ти не си го и сънувал! Да не се разправя ти срещу източването на болницата, да не води ти евродепутати във Враца, а ти ли спря концесията в Мало и Голямо Пещене дето щеше да затърка селата? Долни хорица сте вие, долни

Ковидов

05.03.2021, 09:12 часа
Най-много се лъже преди избори и след лов!

Молба за работа

05.03.2021, 07:13 часа
Преди 6-7 години батко ти Янаки Стоилов , като кандидат за депутат , подробно обясняваше , че до дни ще заработи ''Химко '' !! Помогни ми да започна работа там и ти обещавам минимум 20 преференции !!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha