Трагедия! Самоубийство потресе ж.к. "Дъбника" във Враца /снимки/

Трагедия! Самоубийство потресе ж.к. "Дъбника" във Враца /снимки/ Самоубийство потресе ж.к. "Дъбника" във Враца, научи първо агенция BulNews. 
Млада жена е скочила от 6-ия етаж на вход "А" в блок №16.
Трагедията е станала тази сутрин, около 4 часа. Тогава съседи чули трясък и видели жената, която лежала бездиханна върху декоративна дървена ограда на градинка пред входа. При падането тя е изпокъсала просторите на съседите си. Свидетели подали сигнал на спешния телефон 112 и на мястото пристигнали екипи на полицията и линейка, но спешните медици само констатирали смъртта й. 
Самоубийцата е на 36 години и живеела в апартамента, който е на родителите й, с втория си мъж временно, тъй като в момента ремонтирали своето жилище.
Съседи на загиналата споделят, че преди време се е развела с първия си съпруг, от който има 14-годишно момиче. Детето останало да живее при баща си, но често я посещавало. Когато бившият й мъж разбрал, че тя има нов човек до себе си й забранил да си вижда детето, взел родителските права и не позволявал да вижда дъщеря си. Неговото решение повлияло на психиката на жената, след което тя се разболяла и започнала да се лекува от депресия и тревожност в Психодиспансера във Враца. 
Това не били единствените проблеми на 36-годишната самоубийца. Доскоро тя е била бременна с близнаци, но е направила спонтанен аборт, което допринесло за влошаване на психическото й състояние. По думи на съседите й жената имала и здравословен проблем с нерв, който пристискал мозъка й.
Хората от входа разказаха, че  последно са я видели преди 2 дни, като нищо в поведението нищо не подказвало, че има склонност за самоубийство. 
13.05.2021, 14:40 часа
15547 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha