Само в BulNews! Чужденци с "Мерцедес" са причинили катастрофата в Алтимир, мотористът се влачил по земята

Само в BulNews! Чужденци с "Мерцедес" са причинили катастрофата в Алтимир, мотористът се влачил по земята Чужденци са причинили катастрофата в белослатинското село Алтимир, при която са пострадали мотористът и приятелката му, научи агенция BulNews.
Инцидентът стана вчера, в 15 часа, на кръстовище в селото, а за него съобщи медията ни. Заради удара движението по трасето Враца-Оряхово бе затруднено. 

Внимание, шофьори! Катастрофа затруднява движението по пътя Враца - Оряхово

Според свидетели на произшествието с джипа са пътували чужденци - китайци или виетнамци, които са идвали от пътя към Сираково. Преминавайки през кръстовището, за да се включат на главния път, те не спрели на знак "Стоп" и отнели предимството на мотора, който идвал откъм Борован. С мотоциклета „БМВ R1200“ пътували мъж и неговата приятелка.
Вследствие на силния удар мотористът и неговата спътничка изхвърчали от двуколесното возило. Мъжът се влачил по асфалта, за да стигне до жената, която лежала неподвижно и свалил каската й. Свидетели споделят, че двамата кървели обилно, но били в съзнание.
Очевидци подали сигнал на спешния телефон 112 и на мястото пристигнали 3 полицейски екипа и линейка. Униформените тествали шофьорите за употреба на алкохол, като пробите били отрицателни. 
По случая е образувано досъдебно производство, съобщиха от полицията. 

*Снимката е илюстративна 
17.05.2021, 09:55 часа
5915 1
Коментари

И все пак

17.05.2021, 12:55 часа
Ако са спрели на стопа, но мотористите са летели, както обичайно!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha