Срамота, колеги! Гошо Синдика отново пусна фалшива новина в „Конкурент“, играе за провален политик /доказателства/

Срамота, колеги! Гошо Синдика отново пусна фалшива новина в „Конкурент“, играе за провален политик /доказателства/ Главният редактор на фалиралия врачански всекидневник „Конкурент“ Георги Александров отново пусна фалшива новина, установи проверка на агенция BulNews.
На 13 май в умиращия сайт на вестника излиза интригуващата политическа новина, че общинската организация на БСП във Враца е номинирала Иван Иванов за водач на листата на предстоящите парламентарни избори. Материалът е само от няколко изречения, но въпреки това има сериозен проблем. Публикуваната новина е лъжа!
На 13 май наистина се е провел пленум на местната общинска организация на Столетницата, но подобен въпрос изобщо не е обсъждан.
Въпреки това малко след края на партийното мероприятие Иван Иванов звъни на Георги Александров, популярен в обществото като Гошо Синдика, и менте материалът е договорен. Любопитното е, че на другия ден същата лъжа се появява и в позабравения „Зов нюз“, което ясно очертава медиите от приятелския кръг на ненаситния мераклия за важен партиен пост. Тук и сега изобщо няма да коментираме как са били мотивирани шефовете на двата сайта да публикуват тази откровена лъжа.
Цялата схема обаче рухна в сряда вечерта, когато във Враца се проведе областен съвет на партията.
В присъствието на председателя на БСП Корнелия Нинова членът на ръководството и шеф на групата на общинските съветници Цветелина Дамяновска е станала и пред всички е заявила, че публикуваното в „Конкурент“ и „Зов нюз“ за Иван Иванов е фалшива новина. Останалите хора от общинското ръководство, които са присъствали на мероприятието, единодушно са потвърдили, че на 13 май изобщо не е обсъждано кой да е водач на листата за парламентарните избори.
Така, макар и с малко закъснение, става ясно, че Иван Иванов не е първи избор на БСП за жадуваното от него лидерско място. Очевидно оценката на партията за неговите качества и собствените му фантазии сериозно се разминават и на този етап ще се наложи да продължи да мечтае и да интриганства.
Срамното обаче е, че журналист с претенции, като Гошо Синдика, продължава да манипулира оределите читатели на „Конкурент“, без да се притеснява от разобличаването на написаното. Това е поредният случай, в който в сайта на фалиралия всекидневник се появява откровена лъжа, като в последно време броят на менте новините непрекъснато се увелича.
Вероятната причина за това не е само крещящият непрофесионализъм на работещите в „Конкурент“, но и откровеният стремеж за подвеждане на читателите с цел трупане на трафик.
Интересното е докога все пак ще продължава да работи фабриката за фалшиви новини…
21.05.2021, 08:50 часа
4369 5
Коментари

Петко

21.05.2021, 21:43 часа
Всичко се връща,идва видов ден,скоро,скоро.

злият гого

21.05.2021, 13:53 часа
СИНДИЧЕТО КРАДЛИВО В КАЦАТА С МЕДЕЦА, КОПИТЦЕ Е ЗАБИЛО АКО МИТКО РАЗБЕРЕ, МАЙ ЩЕ СКЪСА НЕГОВО ДУПЕ

Митко от БСП

21.05.2021, 10:14 часа
Аман от напъните на този тъпак Иван Иванов. Нема ли некой да му каже, че за нищо не става? А Метър Гошо е получил пари КЕШ за тази публикация / както и за други подобни публикации/.

Камелия Трайкова

21.05.2021, 09:56 часа
Този Гошо ми е много смешен. А Мария боската няма какво да коментирам

Чичо Сам

21.05.2021, 08:53 часа
Боклук до боклук, майно ле
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha