Инж. Десислава Тодорова поздрави жителите и гостите на Борован по случай празника на селото

Инж. Десислава Тодорова поздрави жителите и гостите на Борован по случай празника на селото Кметът на Община Борован инж. Десислава Тодорова поздрави жителите и гостите на селото по случай неговия празник. 
Ето и целия текст без редакторска намеса:

"Уважаеми жители и гости на Борован,
От името на общинската администрация и лично от свое име имам честта и удоволствието да Ви поздравя с традиционния празник на селото - 22 май.
Изминалата година ни постави пред сериозни изпитания и социални ограничения. Сега, повече от всякога, отправяме поглед към бъдещето. В днешните дни, в световен мащаб, оценяваме все по-силно живота на село. 
Осъзнаваме все по-ясно, че тук свободата и близостта с природата са естествени и тези блага носят ползи за всички ни.
Вярвам, че кризата скоро ще отмине и отново ще отбелязваме пълноценно празниците и събитията от културния ни календар, ще бъдем още по-единни и уверени в доброто. 
А дотогава - нека останем пазители на традицията, историята и културата, които изграждат облика на общината и придават друг, по-духовен смисъл на моментите, които ни събират заедно.
Пожелавам ви да бъдете силни, да има сигурност и здраве във всеки дом. Нека помним, че нашият роден край се нуждае от грижата, мисълта, енергията и обичта ни. Поздравявам всички, които обичат нашата община и с воля, надежда, любов и с труда си допринасят за по-доброто ѝ бъдеще. 
Честит празник!"

 
22.05.2021, 09:25 часа
1018 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha