"Цветина-Мездра" откри сезона, автобусите на фирмата вече пътуват в чужбина /снимки/

"Цветина-Мездра" откри сезона, автобусите на фирмата вече пътуват в чужбина /снимки/ Автобусната фирма „Цветина-Мездра“ откри туристическия сезон с началото на Великденските празници, научи агенция BulNews.
Стартът на очаквания с нетърпение от всички топъл сезон бе даден на 30 април с три нови и супермодерни автобуса. 
„Надяваме се на един добър сезон за всички, изпълнен с много туристически дестинации и незабравими изживявания за клиентите ни“, каза собственикът Цветан Тодоров.
„Цветина-Мездра” е лидер в областта на автобусния транспорт и предпочитан партньор от множество тур операторски фирми, общини, предприятия и училища. Фирмата извършва автобусни превози в страната и чужбина. От дружеството са се погрижили да осигурят комфортен транспорт на организирани екскурзии и почивки на различни туристически агенции.
Освен това във връзка с COVID-19 фирмата е монтирала в автобусите си система от филтри "HISPACOLD" за пречистване на въздуха от бактерии, вируси, неприятни миризми, алергени и плесени. В същото време поддържа естественото съотношение на кислород вътре в салона. Като допълнителна мярка се използва и UV лампа в периода на почивка на автобусите и озонатор.

За първи път в България! Автобусите на „Цветина-Мездра“ вече са оборудвани с пречистващата система за въздух HISPACOLD /снимки+видео/

Инвестицията само за един автобус е в размер на 1800 лв., но въпреки това амбициите на собственика - Цветан Тодоров, са постепенно модерната пречистваща система да бъде внедрена в целия автопарк на компанията, за да бъде осигурена максимална сигурност на клиентите в условията на пандемия. 
С новите продобивки дружеството от Мездра се утвърждава като едно от водещите в областта на автобусните превози в страната и чужбина.
04.06.2021, 08:31 часа
3162 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha