Депото за твърди битови отпадъци в Монтана функционира правилно

Депото за твърди битови отпадъци в Монтана функционира правилно Депото за твърди битови отпадъци в Монтана функционира правилно, това е заключението на Комисията по петициите на Европейския парламент след посещунието и в Монтана.
Становището бе огласено от кмета на Монтана Златко Живков днес.
В края на февруари тази година представители на комисията бяха на официално посещение в страната ни, за да се запознаят отблизо с позициите както на вносителите на петиции, така и на представителите на държавната администрация и други заинтересовани страни. В рамките на визитата членовете на комисията са посетили  депото за твърди битови отпадъци в Монатна, за да проверят спазването на законодателството в областта на околната среда.
Кметът Живков е получил заключението от проверката от председателят на комисията по петициите г-жа Дулорс Монсерат. Мнението на членовете на Европейския парламент е, че депото функционира правилно. Дадени са препоръки за ежедневно запръстяване на клетките с отпадъци и информиране на населението за по-значителните събития, които се случват на депото.

 
09.06.2021, 15:49 часа
655 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha