Близки на брутално убития Гошко от Монтана се събраха на протест /снимки/

Близки на брутално убития Гошко от Монтана се събраха на протест /снимки/ Почти три години след като 17-годишният Георги беше застрелян край Монтана, все още няма развитие по делото, научи агенция BulNews.
Близки и приятели на Гошко тази сутрин се събраха пред Съдебната палата в града заради недоволството си, че делото се бави.
Обвиненият за убийството е на свобода, а семейството на Георги вече губи надежда, че ще има справедлива присъда.
На 9 октомври 2018 година 17-годишният Георги и неговият дядо отиват с каруци да събират дърва в местност недалеч от Монтана. В един момент се чува изстрел, Георги пада и издъхва на място.
Часове след убийството, в близост до инцидента  полицията задържа Георги Рапонски от Монтана.

Ексклузивно в BulNews: Вижте кой е заподозреният за убийството на Гошко от Монтана /снимки/

В неговия автомобил е намерен газов пистолет. Още тогава директорът на ОД на МВР-Монтана обясни, че Рапонски е криминално проявен и има условна присъда за притежание на наркотици.
В дома му са открити незаконни боеприпаси. Рапонски е задържан, но не след дълго освободен. По време на досъдебното производство той не се е признал за виновен.
От Окръжен съд-Монтана казаха, че някои заседания са били отменени заради COVID пандемията, а други заради заболяване на съдебни заседатели. Следващото заседание е насрочено за 24 септември.
 
14.06.2021, 09:37 часа
10880 1
Коментари

Mihaell Mladenov

14.06.2021, 13:29 часа
Цииганче, цииганче, да ти купя златно лаанче
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha