Скандал в ДПС заради Цветан Енчев! Водачът на врачанската листа се заиграл с палава селска кметица /снимки/

Скандал в ДПС заради Цветан Енчев! Водачът на врачанската листа се заиграл с палава селска кметица /снимки/ Скандалната бивша кметица на софийското село Владая Таня Иванова в началото на годината е била тръгнала да става депутат от ДПС, научи агенция BulNews. 
Да задоволи нейните мераци се е бил наел сегашният водач на врачанската листа на партията на Ахмед Доган Цветан Енчев.
Дамата, която преди няколко години нашумя с еротични снимки в социалните мрежи, е била одобрена за водач на депесарската кандидат – депутатска листа в столичния 23 МИР. Това е станало след шумен скандал на работна среща при формалния председател на ДПС Мустафа Карадайъ.
На сбирката в партийната централа са присъствали шефовете на софийската структура, сред които Стоян Стоянов, Цветан Енчев и кметът на Своге Емил Иванов. Кандидатурата на Таня Иванова най-силно е била препоръчвана и горещо защитавана от Енчев, за когото се твърди, че е в изключително близки отношения с нея.
„Той се натискаше за първи в областната листа и беше успял да убеди Карадайъ неговата тръпка да е водач в 23 МИР“, разказват присъствали на скандала.
Срещу мераците на Цветан Енчев обаче енергично се опълчил Емил Иванов, който му казал „да си прибира приятелката и да се маха, защото няма място в София – област“.
Цветан Енчев старателно си гради образ на кротък човек, но както често става в живота, се оказва малък палавник. Очевидно нагонът на разгонения политик трайно е замъглил съзнанието му и това му пречи да се предпази от публични скандали и му носи репутационни щети. Едва ли електоратът на ДПС ще поиска да гласува за политик, който не може да държи ципа на панталона си закопчан.
Таня Иванова е бивша кметица на Владая, издигната от партия АБВ. През 2016 г. тя пусна свои еротични снимки в социалните мрежи. На тях се виждаше как нейна приятелка й пипа гърдите, наднича под късия й минижуп и прочие. На друга палавата депесарката си е разтворила широко краката, а неизвестна жена гледа интимните части. За нея във VIP селото разправят, че е въртяла страхотни кючеци, била разкрепостена и редовно посещавала „Плаза“ и БИАД.

Очаквайте още интересни факти от житието и битието на излъскания от ДПС Цветан Енчев.
18.06.2021, 08:55 часа
8573 2
Коментари

ох

18.06.2021, 09:35 часа
За пари и г*за си дават!

Ази

18.06.2021, 09:10 часа
Много долни ДеПеСарииииии
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha