КОЙ обра милионите от черната каса на ДПС? Партията на Доган няма кеш за изборите

КОЙ обра милионите от черната каса на ДПС? Партията на Доган няма кеш за изборите Черната каса на ДПС, в която са съхранявани няколко милиона лева кеш, е била опразнена до стотинка! Новината разкри ексклузивно пред Narod.bg кандидат-депутат от партията на Ахмед Доган, разгневен от престъплението, за което дори не може да се подаде сигнал в МВР. Основен заподозрян за обира е бивш депутат на Движението, кото отскоро се сдобил с прякора Манекена.
„КОЙ ошушка касата? В трезора се съхраняваха парите, отчитани от фирмите в орбитата на ДПС, които даваха задължителния процент от спечелените обществени поръчки. С парите подпомагахме по-лесното протичане на изборния процес”, обясни витиевато запознат  схемата с купуване на гласове.
Преди броени дни администратор в Движението за права и свободи установил, че касата е отключена, съдържанието й във вид на пачки – взето, а после трезорът отново бил заключен.
„Очевадно е, че става дума за вътрешен човек на много висока позиция, който въобще има достъп до помещението, където се съхраняваха парите. Идват избори, а ние нямаме лев”, призна потресеният кандидат-депутат. Вероятно престъплението срещу партията е работа на един бивш вече депутат, който покрай куп събития от последните месеци се сдоби с прякора Манекена", бесен е депесарят.
За да се опитата да съберат някакъв кеш за традиционното пазаруване на депутати, депесарите са започнали да звънят на всички свои познати бизнесмени, за да просят по 5 или 10 000 лева „помощ” за изборите на 11 юли.
20.06.2021, 14:38 часа
2266 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha