Учителка натрупа тлъсти пачки от палавите си голи кадри и напусна даскалото /снимки/

Учителка натрупа тлъсти пачки от палавите си голи кадри и напусна даскалото /снимки/ Начална учителка от американския щат Тексас напусна работа и натрупа тлъсти пачки, продавайки голите си снимки, пише Daily Star.
43-годишната Ева Уайлд работи в начално училище от 13 години. Заради ограничителните мерки, въведени във връзка с пандемията от коронавирус, тя трябвало да преподава на децата онлайн.
Това обаче не й носело достатъчно приходи и тя решила да започне да печели от платформата OnlyFans, чиито потребители получават достъп до съдържанието срещу заплащане.
Ева, която е майка на две деца, признава, че много й харесва да работи като учител, затова решила да стане инструктор в OnlyFans и да учи другите модели как да се рекламират по най-добрия начин в сайта.
"Целта ми е да разширявам възможностите на жените в търсенето на щастието, дори това да се случва по нетрадиционен начин. Винаги съм знаела, че призванието ми е да уча хората. Това е полезна работа и аз се гордея с нея", обяснява американката. 
След известно време обаче Уайлд решила да започне да продава свои разголени снимки в мрежата.
"Отначало се страхувах, че може да ме разпознаят, затова се снимах, криейки лицето си. В момента, в който започнах да обличам по-секси бельо, да се гримирам и да си правя косата, нещо в мен се събуди. Част от мен, която мислех, че е изгубена завинаги, започна да оживява, това беше най-прекрасното чувство. Станах по-уверена, почувствах се привлекателна и горда от това, което правя. Съпругът ми също започна да ме гледа по различен начин. Сексуалният ни живот се изпъстри с нови цветове", подчертава тя.  
През първия месец от продажба на снимките си тя спечелила 50 долара. В момента обаче пикантните й фотографии й носят по 2000 долара на месец, а от обучение на жени си докарва  по 15000 долара месечно. 
Ева не смята повече да се връща в класната стая. И е убедена, че OnlyFans е променил живота й към по-добро във всяко отношение. 
Днес тя работи минимум по 10 часа на ден, планира публикациите си, отговаря на съобщения и обучава модели.
"Наистина е забавно, че от учителка преминах в развлекателната индустрия за възрастни. Никога не е късно да се превърнеш в най-добрата си версия", казва в заключение тя.
02.07.2021, 10:53 часа
1738 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha