Врачани изреваха от нагло паркиране: Затапиха ни колите, не можем да излезем /снимки/

Врачани изреваха от нагло паркиране: Затапиха ни колите, не можем да излезем /снимки/
Поредното нагло паркиране вбеси врачани, научи агенция BulNews. 
Шофьор от града се оплака от несъобразителни колеги, които са затапили няколко коли на паркинга на "Лидл" в ж.к. "Сениче". Възмутеният мъж изпрати снимки в рубкиката ни "Ти, репортерът", за да видят повече хора докъде се простира наглостта на някои водачи.
На кадрите ясно се вижда как два леки автомобила - "Тойота" и "Опел" са спрени на входа на хипермаркета, където няма обозначени паркоместа. Вместо да си потърсят къде да оставят колите си, собствениците им са предпочели собствения си комфорт, като са ги зарязали възможно най-близо до входа, без да помислят за неудобството, което причиняват на останалите.
Един от потърпевшите сподели, че са се обърнали към охраната в магазина, за да намерят собствениците, но той им казал, че нямат уредба, по която да ги извикат. 
Хората са подали и сигнал на спешния телефон 112, като по техни думи не е идвал екип на МВР. 
Водачите на затиснатите автомобили са успели да излязат от паркинга с много маневри, като са си помагали, но не спират да се надяват, че колегите им ще бъдат по-съобразителни. 
20.08.2021, 15:49 часа
3242 2
Коментари

Леле Мале

21.08.2021, 14:04 часа
Подали сигнал на 112 ама полицейски екип не дошъл, е няма да дойде що да идват оставете ги да си пият кафето, вместо да дойдат и да си свършат работата с Актове! Но виж да бият беззащитни младежи на протестите това го могат

С две думи:

20.08.2021, 19:23 часа
Диви селяндури!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha