Само в BulNews! Скандали и домашно насилие във Враца завършиха с палеж /снимки/

Само в BulNews! Скандали и домашно насилие във Враца завършиха с палеж /снимки/ Скандали и домашно насилие във Враца завършиха със запалена врата, научи първо агенция BulNews.
Престъплението е извършено снощи. Около 23.30 часа в районното управление на града било получено съобщение от Н. И., която съобщила, че гори входната врата на апартамента ѝ в блок 147, вход "А", в ж.к. “Дъбника“.
Пред наш репортер собственичката на имота разказа, че зад огненото отмъщение стои мъжът, с когото от 9 години живее на семейни начала - П. Ф. От около седмица двамата имали непрестанни скандали, като той дори няколко пъти ѝ посегнал. За два дни Н. И. викала 6 пъти полиция. Униформените идвали, претърсвали го, не откривали у него ключове от апартамента на жената и го пускали, но той продължавал да влиза вътре.
Последният път П. Ф. отишъл в жилището и пребил жената. Веднага след нападението тя сигнализирала за случилото се в полицията и мъжът бил задържан за срок до 24 часа. В ареста побеснелият мъж заявил, че е получил хипертонична криза, заради което бил транспортиран до спешния център. П. Ф. бил прегледан на място и освободен да се прибере вкъщи.
След побоя, който ѝ бил нанесен, Н. И. се свързала с адвокат и подала молба за ограничителна заповед, като заминала за село, докато чака документът да влезе в сила. Снощи дъщеря ѝ се прибирала у дома и видяла, че отвътре излиза дим. Момичето позвънило на майка си, която подала сигнал за престъплението в районното управление. На адреса пристигнал екип пожарникари, който потушил огъня, но материалните щети в апартамента са сериозни.
Н. И. сподели, че и преди години е имала проблеми с мъжа си, подавала е жалби, но без резултат. Според нея, последното оплакване в полицията срещу П. Ф. го вбесило и затова се стигнало до палежа.
"Смених патронника, не е успял да влезе в апартамента и затова е запалил само входната врата. Сега очаквам само да дойде да ми тегли ножа", каза още тя. На площадката пред апартамента има поставена допълнителна врата и няма как външен човек да стигне до запаления имот, без да я разбие.
Жената се страхува за живота си и се надява институциите да вземат под внимание нейния проблем, за да може да живее спокойно. 
По случая е образувано досъдебно производство, уточниха от МВР.  
01.09.2021, 11:09 часа
11612 6
Коментари

веси змея

07.09.2021, 16:52 часа
пияници,боклуци са и двамата тя живее малко с тях и после заповеди .то не беха клошари ,полицаи и цигани,пиене курвалък и бои и двамата са мани мани ,а тоя клошар не работи,дараверка някоя мижава и къде ко има да свие да изпие всичко

didi

07.09.2021, 16:45 часа
институции в тая държава няма ли да освободят входа от тия ,как са позволили тея деца да живеят там не разбирам,,,трепят се и в тях и в кръчмите ...ужас,е то в тая държава

ото

07.09.2021, 16:35 часа
имаше страхотен мъж но и него п,,,ба,глезеше я а тя му се изака на главата кое си е смрад смрадове лови,от един блок сме знаем кои къв ето да е само тоя помияр петър но са много като него а и полицията си я знае и много и тях е прекарала през кревата

нико

07.09.2021, 16:24 часа
откакто се изгаври с мъжа на децата си все надолу ,пияници и боклуци влачи,ко повикало това са обадило ,един дол боклуци са ,като се напият незнаят с кои и къде лягат,да си кур@ва и онзи същия помияр и пияница,една кучка ако не си вдига опашката ...

ЗНАМ ГИ

01.09.2021, 16:38 часа
ТВА ПЕТЪР ЧЕЙНЧА СТРАШЕН МИЗЕРНИК И ПИЯНИЦА И ТАА Е СЪЩАТА КАТ НЕГО АЛКОХОЛИЦИ

ЯНА

01.09.2021, 11:31 часа
Това е един отпадък ПЕТЪР ЧЕЙНЧА,ха,ха,ха,смех голем.А ма и тая е една,къде живел с нея,маани.ЛИКА-ПРИЛИКА СА СИ!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha